Flipkart Answer & Win (ANSWERS): Solve The Crossword & Win Skullcandy Anti Headphone

Flipkart Answer & Win Skullcandy Anti Headphone– Flipkart has announced a new contest called “Answer & Win“. In this contest, Flipkart shall ask a total of 9 questions. The participants shall answer all the questions correctly to stand a chance to win the prize. A total of 20 lucky winners will get a Skullcandy Anti Headphone for just Rs 1. The contest period starts from 12:00 AM on 21st June 2019 to 11:59 PM 22nd June 2019.

Here in this post we have found all the correct answer of Flipkart Answer & Win Crossword Puzzle questions. So just check all the answers below and win the Skullcandy Anti Headphone.

Flipkart Answer & Win Contest Answers

Flipkart Answer & Win Crossword

Question 1 – Song title that is also a movie title for which Julia Roberts won a Golden Globe Award for best actress

Answer – Pretty Woman

Question 2 – Flipkart brand for soundbars

Answer – MARQ

Question 3 – Name of an Indian string instrument

Answer – SITAR

Question 4 – Name the international singer that made news for performing in the Ambani wedding

Answer – BEYONCE

Question 5 – World Music Day was first celebrated in which country?

Answer – PARIS

Question 6 – What is the better known stage name of Robyn Fenty?

Answer – RIHANNA

Question 7 – This music composer won two Oscars for his contribution to the film “Slumdog Millionaire”

Answer – A. R. Rahman

Question 8 – Which Canadian-born artist was the biggest-selling singles artist in the UK in 1991?

Answer – Bryan Adams

Question 9 – How many headphones will we sell today?

Answer – 18,927

Also Read – Flipkart Smartphone Ka Champion Challange

Flipkart Answer & Win Contest – Terms & Conditions

  • The answer and win contest will start at 00:00 hours on 21st June 2019, and ends at 23:59 hours on 22nd June 2019.
  • This contest is valid only in India.
  • The offer is open to the end consumers only and not for the resellers of the products
  • Participate in the contest and provide valid responses to the closest and uniques response shall stand a chance to win the contest.
  • 10 winners every day will get Skullcandy anti at Rs 1.
  • This contest is available only on the Flipkart app.
  • Valid only for the participants of age18 years or above.
  • There will be a total of 20 lucky winners for the contest.
  • Each winner will be awarded only once.
  • The winners will be announced on 9th July 2019.
  • Eligible winners will be able to redeem the benefits through “my rewards” section between 12th July to 14th July 2019.

Related Contests:-

TOI Happy Times Quiz Answers

TOI Guess The Game Answers

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      Gadget Grasp
      Logo