Amazon Quiz Answers Today (21 July 2019) – iPhone XR, Mi Anniversary, Fittify, Pedigree, Cadbury Oreo, LG W10, Sennheiser, Oppo F11 Pro & More

Amazon Quiz 21 July 2019, Amazon Quiz Answers, Today Amazon Quiz, 21st July Amazon Quiz – Hello friends, playing quiz contest on Amazon is becoming more rewarding every day. With Amazon Quiz you can win free gadgets, smartphones, and free Amazon pay balance as prizes. The quiz starts daily at sharp 8 AM and ends on 12 PM.

To make Amazon Quiz easy, we are here with this exclusive article. In this post, we are going to update the Amazon Quiz Answers daily. So now don’t waste your time searching the answers of Amazon Quiz because you get all the answers here in this post. Just bookmark this post and visit this page every day once the quiz contest starts (at 8 AM) to get all the correct Amazon Quiz Answers.

Page Contents

Amazon Quiz 21 July 2019 (Today)

Amazon Quiz Today – Details

Contest Name – Amazon Quiz 21 July

Date – 21 July 2019

Prize – IPhone XR & Mi Travel Bag

Total winners – 1 to 100

Winner Announcement – 30th September 2019

Amazon iPhone XR Quiz Answers Today – 21st July 2019

Q1: In Context To Fashion, What Is A ‘Fedora’?

Ans: A Type Of Headwear

Q2: Did You Know That Pandas Eat Anywhere Between 12-39 Kgs Of Food Every Day! What Does A Panda’s Diet Mainly Consist Of?

Ans: Bamboo

Q3: Chief Of The Air Staff Or Air Chief Marshal Is The Highest Rank In The Indian Air Force. It Is The Position Of Commander Of The IAF. Who Was The First Indian To Become Chief Of Air Staff In 1954?

Ans: Subroto Mukerjee

Q4: Indian Scientists Have Developed A New Material Which Is Capable Of Absorbing Both Light And Carbon Dioxide And Could Help Control Environmental Issues. What Is It Called?

Ans: Black Gold

Q5: What Is The Name Of The Network Of Higways That Connects The Four Major Cities Of India – Chennai, Kolkata, Delhi And Mumbai?

Ans: The Golden Quadrilateral

Amazon Mi Anniversary Quiz Answers – Win Mi Travel Backpack

Q1 – Which Country Would You Find The Following: Machu Pichu, Sacred Valley And Colca Canyon?

Ans – Peru

Q2 – What Is The Capital Of Austria?

Ans – Vienna

Q3 – Which Of The Following Is A Feature Of The Mi Travel Backpack?

Ans – All Of The Above

Q4 – Who Is The Author Of ‘Around The World In 80 Days?

Ans – Jules Verne

Q5 – If You Were Taking A Trip Down The Amazon River, Which Of These Countries Will You NOT Pass Through?

Ans – Mexico

Amazon FITTIFY Quiz Answers – Win Rs 10000

Q1. Saffola Recently Launched The Fittify Peanut Butter In Its Saffola Fittify Gourment Range. Which Of These Is True About The Fittify Peanut Butter?

Ans – All Of Above

Q2. Saffola Fittify Gourmet Peanut Butter Comes In All Of The Below Variants Except?

Ans – Creamy, Sweetened With Refined Sugar

Q3. The Range Of Fittify Peanut Butters Has Been Curated By Chef ______.

Ans – Kunal Kapoor

Q4. Saffola Fittify Peanut Butter Is ______. Fill In The Blanks.

Ans – Made With 100% Natural Ingredients

Q5. Apart From Peanut Butter, Saffolla Fittify Gourment Range Has Other Products As Well. Which Of These Is NOT A Product In This Range?

Ans – Diet Cola

Amazon Pedigree Quiz Answers – Win Rs 20000 Pay Balance

Question 1- Pedigree Biscrok dog biscuits are the latest offering from Pedigree. Which of these is NOT true about these biscuits?

Answer – Give your dog the ability to sing

Question 2- Pedigree Biscrok biscuits come in different flavors, but all of them are in which shape?

Answer- Bone shaped

Question 3- Which of these phrases is associated with Pedigree Biscrok biscuits?

Answer- Get them Wagging

Question 4- Pedigree Biscrok biscuits comes in 2 flavors – Chicken and __. Fill in the blanks.

Answer- Milk and Chicken

Question 5- Which of the following is NOT an ingredient of Pedigree Biscrok biscuits?

Answer- Chocolate

Amazon Cadbury Oreo Quiz Answers

Q1 – The Limited Edition Oreo Music Box Will Be Launching This Cadbury Oreo On Which You Can Play Music With An Oreo Cookie. What Is It Called?

Ans – Oreo Stereo

Q2 – The Oreo Stereo Box Comes With 7-Packs Of Oreo Cookies. How Many Flavors Do You Get In One Box?

Ans – 4

Q3 – The Song On The Oreo Stereo Music Box Changes With Every Bite Of The Cookie.

Ans – True

Q4 – Apart From Playing Music, You Can Also _______ On The Oreo Stereo Music Box Using An Oreo Cookie. Fill In The Blanks.

Ans – Record A Personal Message

Q5 – The First Oreo Cookie Was Sold More Than A 100 Years Ago. True Or False?

Ans – True

Amazon W Series Quiz ANSWERS – Win An LG W10

Q1- The LG W series of phones offer 2 models currently – LG W10 and LG _____. Fill in the blanks.

Ans: W 30

Q2- The LG W30 is the latest launch in the W series of phones. What is its battery capacity?

Ans: 4000mAh

Q3- The LG W 30 is NOT available in which of these colors?

Ans: Unicorn Rainbow

Q4- How many lenses does the rear camera in the LG W30 have?

Ans: 3

Q5- Which of these is NOT a feature of the LG W30?

Ans: Built-in coffee maker

Also Read Amazon Quiz Winners Announcement List 2019 (UPDATED)

Amazon Sennheiser Quiz Answers – Win Sennheiser Momentum Headphones

Q1 – Which of these you can do on the Sennhieser Momentum Free SE headphones?

Ans – All of the above

Q2 – All Sennheiser headphones come with a compatible app for your smartphone using which you can personalize your audio. What is this app called?

Ans – Captune

Q3 – The Sennhieser Momentum HD 599 SE headphones are compatible with which of these devices?

Ans – All of the above

Q4 – All Sennheiser headphones come with a 2 year warranty against manufacturing defects.

Ans – True

Q5 – Using which technology does the Sennheiser Momentum Free SE connect your music device?

Ans – Bluetooth 4.2

Amazon Oppo F11 Pro Quiz Answers

Question 1 – Which of these is a color OPPO F11 Pro is available in? Hint – This is the latest color variant launched for the F11 Pro.

Ans – Waterfall Gray

Question 2 – OPPO F11 Pro is available in which of these storage variants?

Ans – 128 GB

Question 3 – Which of these is a feature of the OPPO F11 Pro?

Ans – All of the above

Question 4 – What is the front selfie camera of OPPO F11 Pro called?

Ans – Rising Camera

Question 5 – What is the screen size of OPPO F11 Pro?

Ans  – 6.5 Inches

Previous Amazon Quiz Answers

Amazon Apple Smart Watch Quiz Answers

Q1: Which Is The National Fruit Of India?

Ans: Mango

Q2: Panchathan Record Inn Is Which Composer’s In House Studio?

Ans: A.R. Rahman

Q3: Who Developed A Vaccine Against Poliomyelitis (Polio)?

Ans: Dr. Jonas Salk

Q4: In Ancient Greece, Men Exercised And Took Part In Sports Completely Nude. True Or False.

Ans: True

Q5: A Cinematograph Is A Motion Picture Film Camera, Which Also Serves As A Film Projector And Printer. Who Invented It?

Ans: Lumiere Brothers

Amazon LG Microwave Oven Quiz Answers

Q1. What is another word for lexicon?

Ans – Dictionary

Q2. Dr. Kalam was bestowed with the highest honour that an Indian citizen can receive. Which award is it?

Ans – The Bharat Ratna

Q3. Padma India is a federal union comprising twenty-nine states and eight union territories.

Ans – FALSE

Q4. Hyundai launched its first all-electric SUV model in India. What is it called?

Ans – Kona Electric SUV

Q5. A ‘sonnet’ is a poem in a specific form which originated in Italy. How many lines does a sonnet typically have?

Ans – 14

Amazon Quiz Sony Home Theatre Answers

Q1. The clothing trend exemplified by black clothing, dark makeup, and black-dyed hair is called _____.

Ans – Goth

Q2. Name the Indian Tennis player-turned Hollywood filmmaker who has made more than 120 films with stars such as Cate Blanchett, Angelina Jolie and more?

Ans – Ashok Amritraj

Q3. Where is the headquarters of Amazon Inc. located?

Ans – Seattle

Q4. Former Indian cricket captain, MS Dhoni recently turned 38 and received wishes from all over the world. When was his birthday?

Ans – 7th July

Q5. Freddie Mercury was the lead vocalist of which iconic rock group?

Ans – Queen

Amazon Cricket Quiz ANSWERS – Win Bose Headphones

Q1. In the context of cricket, what does LBW stand for? 

Ans – Leg before wicket

Q2. As per the laws of cricket, when can a ‘lost ball’ be called?

Ans – When the ball cannot be recovered without outside assistance

Q3. The Indian cricket team played its first T20 International match in 2006. Who was the India team captain? 

Ans – Virender Sehwag

Q4. There’s a complicated method for determining the winner if a match is stopped by rain. What is it called? 

Ans – Duckworth-Lewis-Stern method

Q5. Which of these is NOT a field position in cricket?

Ans – Short Put

Amazon Quiz Answers – Win Rs 20000 Amazon Pay Balance

Q1. Which Indian state is also known as the ‘Land of rising sun’ because it gets the first sunrise in the country?

Ans – Arunachal Pradesh

Q2. Which is the only tennis Grand Slam tournament that is played on grass courts currently?

Ans -Wimbledon

Q3. The 2006 film, The Namesake, starring Tabu and Irfan Khan is based on a novel of the same name. Who is the author of that novel?

Ans – Jhumpa Lahiri

Q4. Name the official residence of the Pope?

Ans – Apostolic Palace

Q5. Who out of the following is NOT an Indian fashion designer?

Ans – Ravi Ruia

Amazon Samsung Galaxy S10e Quiz Answers

Q1. In The Subject Of Zoology What Is The Study Of Insects Called?

Ans – Entomology

Q2. After Ahmedabad, Which Indian City Was Recently Added To The UNESCO World Heritage Site List?

Ans – Jaipur

Q3. Recently, K2, An AI-Based Human Resource (HR) Humanoid Was Introduced In Uttar Pradesh. Which Company Has Introduced This For Its Employees?

Ans – Tech-Mahindra

Q4. The Oscar Winning Film, Forrest Gump Is Getting An Official Hindi Remake, By The Title ‘Lal Singh Chaddha’. Kareena Kapoor Khan Will Play The Female Lead. Who Will Be Playing The Role Of Forrest Gump?

Ans – Aamir Khan

Q5. Langvir Nritya, Barada Nati, Pandva Nritya & Shotiya Are Different Forms Originate From?

Ans – Uttarakhand

Amazon Casio G-Shock Watch Quiz Answers

Q1. Which country will host the 2020 summer Olympics?

Ans – JAPAN

Q2. Hong Kong is the capital city of China. True, or False?

Ans – FALSE

Q3. Which country is Prague in?

Ans – Czech Republic

Q4. First-time MPs, actresses Nusrat Jahan, and Mimi Chakraborty took oath as Lok Sabha members on June 25. Which party do they belong to?

Ans – TMC

Q5. Leonardo Dicaprio finally won an Oscar for Best Actor in 2016, after being nominated for several years. Which film did he win it for?

Ans – The Revenant

Amazon Spin And Win Quiz Answers – Win Prizes Over 8 Lakh | 10000 Winners

Question – How many letters are there in the English alphabet

Answer – 26

Amazon Samsung Galaxy S10 Plus Quiz Answers

Q1. Using _________, Prime members can enjoy unlimited reading across a selection of 1000s of popular eBooks, comics and more at no extra cost. Fill in the blanks.

Ans – Prime Reading

Q2. All Prime members get free access to Prime Music. Which of these can you NOT do on Prime Music?

Ans – Telepathically control the app

Q3. Did you know you can also buy a 1-month Prime membership. How much does it cost?

Ans – ₹129

Q4. Only Prime members can avail Prime day offers

Ans – TRUE

Q5. When is Prime Day 2019?

Ans – 15 – 16 July

Amazon Rs 5000 Quiz Answers

Q1. Which country recently launched the world’s largest independent solar energy plant?

Ans – UAE

Q2. Designer Jony Ives recently quit his job. He worked with the company for 20 years and was even knighted at Buckingham palace. He was the Cheif Design Officer for which organization?

Ans – Apple

Q3. Which actor is returning to play James Bond in the new film Bond 25?

Ans – Daniel Craig

Q4. Opera is described as art, architecture, music, theatre, and text all coming together to tell a story. In which country did opera, as we know it today, first began?

Ans – Italy

Q5. In the Disney live-action remake of Lion King, Beyonce has sung the female vocals for the English version. Who will sing in the Hindi soundtrack?

Ans – Sunidhi Chahan

Amazon Samsung Galaxy A50 Quiz Answers

Q1. The superstar, Sridevi, marked her Bollywood debut in the year 1979. Which was her first Bollywood film ?

Ans – Solva Sawan

Q2. What is the name of the tribal martial art dance form which originated in the forests of Odisha and is exclusively performed by men?

Ans – Chhau Of Mayurbhanj

Q3. Cassius Clay Jr. is the birth name of which Olympic gold-winning boxer? PS – he was the first fighter to win the heavyweight title 3 times.

Ans – Muhammad Ali

Q4. ‘Lessons Life Taught Me Unknowingly’ is the autobiography of a famous Indian actor which will be released on 5th Aug. Whose life is it about?

Ans – Anupam Kher

Q5. India won its first World Cup in 1983, which was also played in England. In which month did India make that historic win?

Ans – June’83

Amazon Sony Alpha DSLR Camera Quiz Answers

Q1. Kabir Singh, a film starring Shahid Kapoor and Kiara Advani is a remake of which popular Telegu film?

Ans – Arjun Reddy

Q2. Fernando Torres has announced his retirement from football. Which country does he play for?

Ans – Spain

Q3. What is the name of the technology used to make telephone calls over the internet?

Ans – VoIP

Q4. ‘Hakuna matata’, roughly translates to ‘there are no troubles’. It was popularized in English by the 1994 Disney movie, The Lion King. Which language does this phrase belong to?

Ans – Swahili

Q5. NASA has announced that it will be sending a robot to look for life on Saturn’s moon, Titan. What is the name of the robot?

Ans – Dragonfly

Amazon iPhone XR Quiz Answers

Q1. On the 75th anniversary of the Battle of Imphal (which occurred during WWII), the invading country set up a Museum of Peace in Manipur as a memorial gift. Which country was it?

Ans – Japan

Q2. Which among the following nations has become the first gulf country to launch a UN-developed anti-money laundering platform?

Ans – UAE

Q3. Did you know that the stomach produces acids to help digestion. These stomach acids primarily consist of ______. Fill in the blanks.

Ans – Hydrochloric Acid

Q4. Which was India’s first ever 3D animated film? It was a joint venture between Walt Disney Co & Yash Raj Films and was directed by Jugal Hansraj.

Ans – Roadside Romeo

Q5. Which company has recently patented the design for a foldable phone with multiple screens?

Ans – Google

Amazon Sony Home Theater Quiz Answers

Q1. Joule, named after James Prescott Joule, is a unit of measurement that measures ______. Fill in the blank.

Answer – Energy

Q2. Flights take a longer time when they are flying from East to West, as compared to the other way around. True or False?

Answer – True

Q3. A new movie trailer for a film starring Sidharth Malhotra and Parineeti Chopra was released recently. What is the name of the film?

Answer – Jabariya Jodi

Q4. Did you know there is a name for the sound that martial artists make while performing karate? It’s often heard in movies and sounds like they are shouting quickly. What is it called?

Answer – Kiai

Q5. 15 year old, Cori Gauff defeated her tennis icon in the very first round of Wimbledon, with a score of 6-4, 6-4. Who did she beat?

Answer – Venus Williams

Amazon Seagate 5TB Hard Drive Quiz Answers

Q1. After the re-release of Avengers Endgame, which is the next Marvel film to hit theatres?

Answer – Spiderman: Far From Home

Q2. Vijay Shankar has been ruled out of the World Cup due to an injury. Who has been named as his replacement?

Answer – Mayank Agarwal

Q3. A tortoise discovered in Arunachal Pradesh is considered so beautiful that it was named ‘Impressed’. True or False

Answer – True

Q4. Where did PM Narendra Modi perform Yoga asanas along with the public, on the fifth International Day of Yoga?

Answer – Ranchi

Q5. Legendary athelete, ‘The Flying Sikh’, won 5 golds in international championships, broke a 400m record at the 1960 Rome Olympics and won 77 races to win the Helms World Trophy in 1959. Who was he?

Answer – Milkha Singh

Amazon Oppo F11 Pro Quiz Answers

Q1 – June 21 Was The Summer Solistice In The Northern Hemisphere. It Is Known For Being The ___ Day Of The Year In This Part Of The World.

Ans – Longest

Q2 – Ablutophobia’ Is The Fear Of?

Ans – Bathing

Q3 – Which Team Won The FIH Women’s Series Finals Hockey Tournament Held Recently On June 23rd?

Ans – India

Q4 – Facebook Recently Launched A New Cryptocurrency. What Is It Called?

Ans – Libra

Q5 – There Are Cells In The Body That Absorb Other Smaller Cells And Bacteria As A Defense Mechanism Against Infections. What Are They Called?

Ans – Phagocytes

Amazon Diesel Chi Watch Quiz Answers

Q1. What is the highest civilian award of India?

Answer – Bharat Ratna

Q2. Who among the following has NOT held the position of chairman at ISRO (Indian Space Research Organization)?

Answer – Dr. APJ Abdul Kalam

Q3. Saif Ali Khan received the National Award for ‘Best Actor’ for his movie ‘HUM TUM’. True or False?

Answer – TRUE

Q4. Which famous Indian personality has just announced the release of his autobiography titled, ‘My Life, My Mission’?

Answer – Baba Ramdev

Q5. Kasol (which is sometimes referred to as mini Israel), is situated on the banks of ________ river where you can find gushing streams and even hot springs! Fill in the blanks.

Answer – Parvati

Amazon Maggi Fusian Quiz ANSWERS – Win ₹20000 Amazon Pay Balance

Q1. MAGGI Fusian is a new range of noodles from MAGGI with flavors inspired by which cuisine? 

Answer – Asian

Q2. Flavors from which of these cities/countries is NOT part of the MAGGI Fusian noodle range? 

Answer – Cape Town

Q3. Inspired by pan-Asian cuisine, Maggi Fusian will be launching in a range of 3 unique flavors. Which of the below is NOT a flavor it’ll be available in? 

Answer – Korean Peppy Masala

Q4. MAGGI Fusian limited edition Asia Pack comes with ____ packs of noodles in it. Fill in the blanks. 

Answer – 12

Q5. When will the MAGGI Fusian range of noodles be launching on Amazon.in?

Answer – Amazon Prime Day 2019

Amazon Intel Quiz ANSWERS – Win Rs 25000 Amazon Pay Balance

Q1. Before it was coined as Intel, the company was known as ____ when it was founded in 1968. Fill in the blanks.

Answer- NM Electronics

Q2. Who among these is the inventor of the USB? Hint – He led the team at Intel that created the protocol.

Answer- Ajay Bhatt

Q3. Which of these phrases is associated with the brand Intel?

Answer- Experience what’s inside

Q4. The first ever commercially available microprocessor by Intel was used in which device?

Answer- Calculator

Q5. Which of these is the latest in the Intel processor family?

Answer- Core i9

Amazon Galaxy M40 Quiz Answers

Q1 – Which Of These Color Variants Is The Samsung Galaxy M40 Available In?

Ans – All Of The Above

Q2 – Which Of These Phrases Is Associated With Samsung Galaxy M40?

Ans – O My God!

Q3 – The Samsung Galaxy M40 Is Powered By Which Processor?

Ans – Snapdragon 675

Q4 – Does The Samsung Galaxy M40 Support 4k Recording?

Ans – Yes

Q5 – How Many Lenses Does The Rear Camera Of Samsung Galaxy M40 Have?

Ans – 3

Amazon Home Center Quiz Answers

Q1 – Home Centre Offers A Wide Range Of Products For Your Home And Furnishing Needs. Which Of These Products Will You NOT Find At Home Centre?

Ans – Footwear

Q2 – The Distinct Home Centre Logo Is In Which Color?

Ans – Green

Q3 – Which Celebrity Chef Is Associated With The Home Centre Brand?

Ans – Ranveer Brar

Q4 – You Can Now Shop For Home Centre Online On Amazon.In. When Is The Brand Launching On Amazon?

Ans – Amazon Prime Day 2019

Q5 –  Which Of These Benefits/Offers Can You Avail While Shopping For Home Centre Furniture Products On Amazon.In?

Ans – All Of These

Amazon TIGI Quiz Answers

1. A Dry Shampoo is a dry substance that can clean hair without use of water

Ans – True

2. Which of these products can be used for removing oil from scalp?

Ans – Deep cleansing shampoo

3. In terms of beauty, __________ refers to the part of your face that is made up of the forehead, nose and the chin, and is known to be usually oilier than the rest of face.

Ans – T-Zone

4. Which pigment is responsible for the black color of hair?

Ans – Melanin

5. Which of these shampoo developed to help thicken thin hair?

Ans – Volumizing Shampoo

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply