Grofers Grand Orange Bag Days Quiz Answers: Solve & Win Rs 1000 Cashback

Grofers Grand Orange Bag Days Quiz Answers

Grofers Grand Orange Bag Days Quiz Answers – Grofers has announced the 2nd edition of Grand Orange Bag Days sale. Shop on Grofers during the Grand Orange Bag Days sale to get 100% cashback upto Rs 5000. This offer is applicable on all the categories like groceries, vegetables, household items, beauty products and more. To promote this sale, Grofers is conducting the Grand Orange Bag Days Quiz. You can win Rs 1000 cashback by answering 8 simple questions asked in the contest page.

Related Quiz – Grofers Big Brands Fest Quiz Answers – Win Assured Rs 50 Grofers Cash

Here in this post we are going to tell you all the details about the Grand Orange Bag Days Quiz contest like:-

  • Grofers Grand Orange Bag Days Quiz Details
  • How to participate in the Grand Orange Bag Days Quiz
  • Grand Orange Bag Days Quiz Answers

so let us get started…

Grofers Grand Orange Bag Days Quiz Details

  • This quiz is available only on the Grofers app.
  • The participants shall navigate to the contest page and answer all the questions correctly to participate in this quiz.
  • You shall be 18 years or above in order to participate in this quiz.
  • A total of 3 lucky winners will get Rs 1000 cashback.
  • The cashback will be credited into the winners grofers account.
  • The cashback can be used to pay for the shopping at grofers website or app.
  • In addition, all the participants who play answer the contest questions correctly will get assured 50% cashback on smart bachat club 6 months membership plan

Steps to participate in the Grand Orange Bag Days Quiz

  • Firstly click here to download, install and open Grofers app on your device.
  • Login or signup into the grofers.
  • Now on the home page tap on the Grofers Grand Orange Bag Days Quiz banner.
  • Select all the correct answers to the questions asked in the contest page.
  • Press the submit button.
  • It’s done, you have successfully participated in the Grofers Grand Orange Bag Days Quiz.

Grofers Grand Orange Bag Days Quiz Answers – Solve & Win Rs 1000 Cashback

Q1 – What are the dates for Grand Orange Bag Days?

Ans – 10th – 18th Aug

Q2 – How much cashback can you earn during the Grand Orange Bag Days?

Ans – 100% Cashback

Q3 – What is maximum cashback you can earn during the Grand Orange Bag Days?

Ans – Rs. 5000

Q4 – Which categories will have offers & discounts during Grand Orange Bag Days?

Ans – All Categories

Q5 – What % of Orange cash can be redeemed on the order value after 18th Aug?

Ans – 10%

Q6 – Can coupon code/Bank codes be used along with Orange Cash for placing an order after 18th Aug?

Ans – Yes

Q7 – What benefit(s) will the user get if they buy the VIP pass?

Ans – All of the above

Q8 – Have you bought your VIP pass yet?

Ans – Yes / No

Ritesh Kumar is a Tech freak with an experience of 5 years in the industry. He can be often found wearing a headset, listening to music and searching for the latest tech news, gadgets, mobiles and more. He has been quoted in various websites like TheQuizz, Couponwish, and few more.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here