Flipkart Oppo Be An Expert Quiz Answers: Win 500 Gems for Free (SOLVED)

Flipkart Oppo Quiz, Flipkart Oppo Reno 3 Pro Quiz, Flipkart Oppo Be An Expert Quiz, Win Gems Flipkart Quiz – Flipkart is back with an exciting quiz contest called Flipkart Oppo Be An Expert Quiz. Participate in this quiz today and stand a chance to earn 500 gems for free. This contest is powered by Oppo Reno 3 Pro and it is available only on the Flipkart app.

Here in this post, we are going to give all the correct answers of the Flipkart Oppo Be An Expert Quiz Contest. So just scroll down, check the answers of all 11 questions and earn free gems from Flipkart.

Flipkart Oppo Be An Expert Quiz Answers:

Question 1 – What unique feature OPPO Reno3 Pro is bringing first to the world?

Answer – World’s First 44MP Dual punch-hole camera

Question 2 – How much is the Digital Zoom of OPPO Reno 3 Pro?

Answer – 20x Zoom

Question 3 – OPPO Reno3 Pro is an expert camera phone. Which are the key camera features offered by Oppo Reno3 Pro?

Answer – All of them

Question 4 – How many rear cameras are present in Oppo Reno3 Pro?

Answer – 4

Question 5 – What is the charging speed of Oppo Reno3 Pro?

Answer – VOOC Flash Charge 4.0 with 30W

Question 6 – What picture resolution can be created with the Quadcam of Oppo Reno3 Pro?

Answer – 108

Question 7 – Which processor is present in OPPO Reno3 Pro?

Answer – MTK P95

Question 8 – Reno3 Pro comes with __ Rear Quadcam.

Answer – 64

Question 9 – What is the storage configuration of OPPO Reno3 Pro?

Answer – 8GB + 128GB

Question 10 – How is the Screen Quality of Oppo Reno3 Pro?

Answer – 6.4″ Super AMOLED Full Screen Display

Question 11 – To what extent the memory can be extended in Oppo Reno3 Pro?

Answer – 256GB

Steps to play Flipkart Oppo Be an Expert Quiz

Follow the steps mentioned to take part in the Flipkart Oppo Quiz.

  1. Open the Flipkart app on your smartphone.
  2. Login or Register on the app.
  3. Now on the home page click on the Games tab available on the lower right corner.
  4. Now scroll down and tap on the Flipkart Oppo Be An Expert Quiz banner.
  5. Choose the correct answer for all the 11 questions.
  6. Finally, press the submit button to complete the contest.
  7. It’s done, you have successfully participated in the Flipkart Oppo Be An Expert Quiz.

Ritesh Kumar is a Tech freak with an experience of 5 years in the industry. He can be often found wearing a headset, listening to music and searching for the latest tech news, gadgets, mobiles and more. He has been quoted in various websites like TheQuizz, Couponwish, and few more.

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply