Clash Royale Quiz Answers: Solve and Win Exciting Rewards for Free

0
Clash Royale Quiz Answers

Clash Royale Quiz Answers, Clash Royale Knowledge Quiz Answers – Hi friends, are you looking for the correct answers of Clash Royale Quiz? If your answer is yes then, you are at right place. Here in this post today we are going to share the Clash Royale Quiz contest answers. So what are you waiting for, just start the quiz, answer all the 20 questions correctly, and win amazing free prizes and rewards.

Clash Royale Quiz Answers

Q1 – What’s the name of the company behind Clash Royale?

Ans – Supercell

Q2 – How many emotes does The King have?

Ans – 3

Q3 – What score does the scoreboard on the loading screen have?

Ans – 2-0

Q4 – How many legendaries do you start your Clash Royale account with?

Ans – 0

Q5 – With what frequency do balance changes happen in the game?

Ans – Every Mounth

Q6 – When was Clash Royale originally released?

Ans – January 2016

Q7 – How much time does a Gold Chest take to open?

Ans – 3 hours

Q8 – What important feature was introduced alongside The Fisherman?

Ans – Pass Royale

Q9 – How many towers do you have to take down in co-op mode?

Ans – 4 Towers

Q10 – How many barbarians spawn when you use the Barbarian card?

Ans – 5

Q11 – What was the name of the first season of Clash Royale?

Ans – The Flood

Q12 – The Princess was the first card that…

Ans – Had a range longer than the bridge

Q13 – How many dragons are currently in the game?

Ans –  3

Q14 – What characters from Brawl Stars were briefly introduced to Clash Royale?

Ans – Shelly & Clot

Q15 – Clash Royale was originally a spinoff of what other game

Ans – Clash Of Clans

Q16 – How many goblin cards are in the game?

Ans – 6

Q17 – Pekka is a..

Ans – A women

Q18 – How much gold can you get during Gold Rush?

Ans – 10,000

Q19 – Which of these cards can wake up the opposite king if positioned properly?

Ans – Fisherman

Q20 – Like the Princess, the King recently obtained his own…

Ans – Skin Tower


This page about Clash Royale Quiz Answers on GadgetGrasp.com is created by the fans, for fans for informational purposes only. The Clash Royale Quiz Contest and all elements thereof, including but not limited to copyright and trademark thereto, are the property of quizfame.com company and are protected under law. This website is not affiliated with, sponsored by, or operated by QuizFame Company.

Ritesh Kumar is a Tech freak with an experience of 5 years in the industry. He can be often found wearing a headset, listening to music and searching for the latest tech news, gadgets, mobiles and more. He has been quoted in various websites like TheQuizz, Couponwish, and few more.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here