Amazon Quiz Time Answers Today: Win Redmi Note 6 Pro Mobile For FREE

Amazon Quiz Answers Today (8 AM To 12 PM)

Amazon Quiz Answers Of 20th February 2019 – Win Redmi Note 6 Pro

Today’s Amazon Quiz Answers, Amazon Quiz Answers Today, Amazon Quiz Time Answers, Amazon Redmi Note 6 Pro Quiz, Redmi Note 6 Pro Amazon Quiz Answers– Amazon Quiz has become one of the most loved contest among all the Indian users. Amazon brings a new quiz daily between 8 AM to 12 PM. The participants can play the quiz daily and win free prizes like cash rewards, free shopping, mobile phones, gadgets, electronic items and a lot more.

About Todays Amazon Quiz

Quiz Name – Amazon Redmi Note 6 Pro Quiz

Prize – Redmi Note 6 Pro Mobile

Quiz Date – 20th February 2019

Quiz Time – 8 AM to 12 PM

Winner Announcement Date – 28th February 2019

Steps To Play Amazon Quiz Time Daily To Win Exciting Prizes

  • Firstly, open amazon app on your device.
  • Scroll down and click on the Amazon Quiz Time Banner located in the home page.
  • Click on the start button.
  • Tap on the correct answer for all the questions.
  • Once you have given the correct answers of all the questions, you shall be eligible for the lucky draw.
  • Few lucky participants shall win a free prize from Amazon.

Must Check – Amazon GoPro Hero 7 Quiz Answers (19 FEB)

Amazon Redmi Note 6 Pro Quiz Answers Today – 20th February 2019

Q1 – If your birthday falls between March to April, and your sun sign is depicted by a Ram, what’s your zodiac sign?

Ans – Aries

Q2 – If you are colorblind, you may not be able to see the true color of the gemstone emerald. What color is it?

Ans – Green

Q3 – Square watermelons’ are watermelons grown into the shape of a cube, first developed in Japan. However, these are only ornamental and not edible.

Ans – True

Q4 – The Borlaug Award was instituted to honor Indian scientists for their research and contributions in the field of ________. Fill in the blanks.

Ans – Agriculture

Q5 – Royal, azure and prussian are shades of which color?

Ans – Blue


Amazon Quiz Time Answers

Amazon GoPro Hero 7 Quiz Answers: Win Go Pro Hero 7 Camera – 19th February 2019

Q1 – Bhaichung Bhutia is the current captain of the Indian football team.

Ans – FALSE

Q2 – What is the name of the world’s largest species of spider, in terms of mass and size?

Ans –  Goliath Birdeater

Q3 – The Ao language is spoken in which of the following States?

Ans – Nagaland

Q4 – The tune of Stevie Wonder’s hit song, ‘I just called to say I love you’, was adapted for the title track of which Bollywood film?

Ans – Maine Pyar Kiya

Q5 – Jakarta is the capital of which country?

Ans – Indonesia

Amazon 25,000 Quiz Answers: Win Rs 25,000 Amazon Pay Balance – 18th February 2019

Q1- Which is the smallest state in India?

Answer: Goa

Q2- If you write a letter to ‘HOH OHO, Canada’ – whose postal code would you be writing to?

Answer: Santa Clause

Q3- Which of these is NOT a fire-element sign from the Zodiac?

Answer: Aquarius

Q4- MS Dhoni has never scored a century in any match outside Asia.

Answer: TRUE

Q5- Photoshop, Premier Pro and Illustrator are programs belonging to which software company?

Answer: Adobe Inc

Amazon Quiz Answers: Win Nokia 8.1 Smartphone – 13th February 2019

Q1- How many states and union territories does India comprise of?

Answer: 29 states, 7 territories

Q2- What type of Government does India operate under?

Answer: Parliamentary

Q3- The deepest point on Earth lies 36,000 feet below sea level. Where can you find it?

Answer: Mariana Trench

Q4- Which of these Avengers superheroes is NOT from Earth?

Answer: Thor

Q5- Survival of the fittest’ is a phrase that we commonly use. It is derived from the theories of which famous scientist?

Answer: Charles Darwin

Amazon Quiz Answers: Win Seagate 5TB Hard Drive – 12th February 2019

1- What character does Priyanka Chopra’s to-be sister-in-law play in the popular series, Game of Thrones?

Answer – Sansa Stark

2- Before assuming her current title, Queen Elizabeth was a mechanic.

Answer – TRUE

3- Which country was the first to have a democratically elected female Prime Minister?

Answer – SRI LANKA

4- The film, Manikarnika, starring Kangana Ranaut, chronicles the life of which female freedom fighter?

Answer – RANI LAXMI BAI

5- In which country did celebrity couples Virat-Anushka and Ranveer-Deepika tie the knot?

Answer – ITALY

Amazon Quiz Answers Today: Win Honor Band 4 – 7th February 2019

1- Wolverine, also known as ‘Gulo Gulo’ is the member of which animal family?

Answer – Weasel

2- The collective noun for a group of giraffes is a ‘_____ of giraffes’. Fill in the blanks.

Answer – Tower

3- Churchill, Sherman and Panzer and the names of ________?

Answer – Military Tanks

4- Which ancient empire was ruled by Xerxes the Great in the fifth century BC?

Answer- The Persian Empire

5- Which nation was the first to give women the right to vote?

Answer – New Zealand

Amazon Quiz Answers: Solve & Win Vivo V11 Pro Mobile (6th February 2019)

Question 1 – In context to NBA basketball, what does the term MVP stand for? 

Answer – Most Valuable Player

Question 2 –  Which one of these Indian movie is inspired by the biography of Japanese filmmaker Akira Kurosawa?

Answer – Taare Zamin Par

Question 3 – Castella, Tres Leches, Brigadeiro, and Oliebollen are all names of ___? 

Answer – Desserts

Question 4 – Which of these actors played on-screen father to their real father?

Answer – Abhishek Bachchan

Question 5 – At the age of 16 years and 146 days, who recently became the youngest batsman in the world to score a half-century in international cricket?


Last Few Words – Our team updates this Amazon Quiz Time Answers post daily at sharp 8 AM. If you are looking for today’s Amazon Quiz Answers then I suggest you shall bookmark this page right away so that you can visit this page daily and get the correct answers of Amazon Quiz every day. We personally verify the answers before posting it on this page.

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply